Cursus en nascholing


 

 

Wanneer u uzelf Reiki wilt leren geven en uw leven wilt verrrijken, dan is deze opleiding iets voor u.
 

Je leert niet alleen de Reiki te gebruiken en toe te passen bij jezelf en een ander, maar Reiki kun je toepassen bij alles wat leeft, mens, dier en plant.
Voor deze opleiding heeft u geen speciale vooropleiding nodig. Het enige wat ik van u vraag is uw inzet en uw wens om met Reiki bezig te gaan op een respectvolle manier.

Voordat U aan de opleiding begint, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek vertel ik u wat de inwijding inhoud en wat het u kan brengen.

De duur van de opleiding is voor Reiki I, II en IIIa in alle gevallen één dag. Wanneer u besluit om ingewijd te worden voor Reikimaster (Reiki IIIb) loopt u een periode van een jaar mee in de praktijk.
Tijdens deze dag leert u de handelingen die bij die graad horen en wordt u ingewijd.
Bij voorkeur werk ik één op één

U krijgt die dag alle aandacht  en u  bent vrij om alle vragen te stellen die nodig zijn om alles duidelijk voor u te maken.


Mocht u samen met een goede vriend of vriendin willen komen is dat natuurlijk mogelijk.

Deze dag wordt voor u een hele speciale dag die ik voor u bij mij thuis kan verzorgen maar dit kan op uw verzoek op de door u gewenste plek geschieden.

De kosten van deze opleiding vindt u onder de rubriek Tarieven.


Nascholing Reiki/opfriscursus:


Velen hebben een Reiki I en misschien ook nog een vervolgcursus gevolgd. Zijn heel enthousiast met deze  Alternatieve Geneeswijze aan de gang gegaan en hebben zo hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling verder ontwikkelt. Waarbij ze vaak het oude achter zich hebben gelaten en het nieuwe in hun leven verwelkomd.


Met Reiki slaat u de weg van bewustwording en ontwikkeling in, die u hele leven blijft doorgaan.


Maar het komt voor dat de "scholing" niet aan slaat of dat het ontwikkelingsproces stopt door andere omstandigheden en hiermee stopt ook de weg naar uzelf. Na verloop van tijd zegt u dan tegen uzelf: "Ik heb Reiki maar hoe zat het ook al weer met......?"


Reiki betekent blijven werken aan uzelf, aan uw persoonlijkheid en aan u spiritualiteit en dat is misschien zonder dat u  het weet een vanzelfsprekende opdracht aan uzelf.


Wilt u uw Reiki weg weer vervolgen, dan is een nascholingscursus misschien iets voor u.


In een dagdeel ( 9.00 - 12.00 of 13.00 - 16.00 uur) nemen we de theorie en praktijk over de diverse onderdelen van Reiki nog eens door.  

Aan het eind van het dagdeel ontvangt u  een Reiki Blessing, waarmee u dan weer de ontwikkeling van uw persoonlijkheid en spiritualiteit zelf in handen neemt. De Blessing kan ook op een ander tijdstip plaatsvinden. Adhv het naslagwerk kunt u thuis weer uw Reiki weg vervolgen.


De nascholing is afgestemd op uw behoefte.


De kosten voor deze nascholing vindt u onder Tarieven.

 

 

                                           

      

 

terug

156685 bezoekers (217812 hits) sinds 3-12-2007