Huizen reinigen


 

In huizen zitten vaak oude energieën, die door de bewoners als belastend kunnen worden ervaren. Dit kunnen energieën zijn die al een hele lange tijd op deze plaats zitten of door de huidige bewoners meegenomen zijn, soms zelfs uit vorige levens.

Deze energieën, ook wel entiteiten genoemd, zijn zich niet bewust dat zij het stoffelijke lichaam hebben verlaten. Hierdoor blijven ze in de omgeving hangen waar ze hebben gewoond. Ze voelen zich nog zeer sterk verbonden met de aarde, onze materiële  wereld.

Er zijn vele oorzaken mogelijk, waardoor zij zich niet kunnen losmaken van onze aarde. Een traumatische dood, een ongeluk, een oorlogssituatie of een grote gehechtheid aan de materie zoals geld, bezit e.d.


Deze entiteiten houden geen rekening met de bewoners van deze plek of de woning, waardoor ze voor veel overlast kunnen zorgen.


Slecht slapen, lage energie in huis, angst, trillingen of rare verschijnselen zoals een radio die opeens aangaat of lampen die vanzelf aan en uit aan kunnen hiervan een gevolg zijn.


Deze entiteiten mogen bewust gemaakt worden dat ze over zijn gegaan en uit vrije wil naar het licht mogen gaan.


Wanneer de woning gereinigd is treedt er zichtbaar en voelbaar een energieverhoging/verandering op.

Je voelt dat er ruimte is gekomen in je huis.


 

De rust keert weer in je huis.Deze kat vond het heerlijk om met mij het huis van zijn baasje samen energetisch te reinigen.

 


terug

160185 bezoekers (223778 hits) sinds 3-12-2007