Workshops

  • Praktijk Zoek Je Zelf

  • Meditatieruimte

Wil je graag met een groep zussen, vriendinnen, vrienden, collega's, bekenden een workshop volgen, dan kun je denken aan:
 
 
 
Workshop Bewustwording: De workshop bewustwording leert een ieder, in zijn/haar eigen tempo, bewust te worden van wat oefeningen met je lichaam en geest kunnen doen om de rust te vinden.

*Bewust leren ademhalen. Ademhalen is van groot belang om rust en ruimte bij onszelf te maken.

*Aarden/gronden/verbinding met de grond onder je te leren voelen/beeld erbij leren maken. Met deze oefening leer je je eigen kracht ontwikkelen.

*Kleurenoefening. Deze oefening geeft je inzicht wat kleuren je te vertellen hebben. Ons lichaam is opgebouwd uit kleuren en deze oefening brengt je, weer in balans/harmonie met jezelf. Hele leuke oefeningen voor jong en oud.


Duur van de workshop 2 uur.

Kosten € 50,-- incl. koffie/thee/lekkers/naslagwerk.

 
  

Workshop Pendelen:


Vind je het soms moeilijk om een keuze te maken, leer dan pendelen.
Pendelen, is simpelweg het laten beantwoorden van een vraag dmv een pendel boven een voorwerp of kaart. Een pendel is een metalen, houten of stenen gewichtje, uitlopend in en punt. Aan de pendel zit een dunne ketting of draad. De pendel wordt boven een persoon, kaart of voorwerp gehouden, waarna er een vraag wordt gesteld. De pendel gaat door spiertrillingen bewegen/slingeren en kan zo antwoord geven op de gestelde vraag.
Werken met een pendel is geen hocus pocus. Het is een middel om de kloof tussen de analytische en de intuïtieve kant in onszelf te overbruggen.
Pendelen kan iedereen leren. Het duurt geen jaren, maanden of weken. Al binnen enkele minuten geconcentreerd oefenen kan je al bevredigende resultaten behalen. Toch geldt, hoe vaker je het doet, en hoe meer vragen je behandelt, hoe groter je inzicht zal worden en hoe beter de resultaten op tal van vragen.
Nieuwsgierig geworden, geef je dan op voor deze leuke workshop.
 
Kosten € 40,-- incl. handleiding/koffie/thee. Workshop kan individueel en in een groep gevolgd worden. 

Pendels zijn bij mij te koop.

Op afspraak!

158754 bezoekers (221284 hits) sinds 3-12-2007